DIÁŘ + MERCH + MOJE KNIHA: http://shop.getthelouk.com

POUŽITÉ PRODUKTY:
Maybelline Superstay Full Coverage Concealer (10 fair) [Rossmann]
Bodyshop Krém na ruce Rich Plum [Bodyshop]
Dermacol Romance Palette [http://dermacol.cz] *
NYX Love Lust Disco Foil Play Pigment Palette (LE 2019) [http://nyxcosmetics.cz] *
Love Lust Disco Metallic Liquid Liner (LE 2019) [http://nyxcosmetics.cz] *
L’Oreal Paris False Lash Bambi Eye Mascara [Rossmann] *
Dermacol Longwear cover foundation and concealer (fair) [http://dermacol.cz] *
Dermacol White magic blurring active primer [http://dermacol.cz] *
Clarins Joli Rouge Blush (05) [http://sephora.cz] *
Pupa GOLD ME! TRIO FROST Highlighter [http://pupamilano.cz] *
Clarins Hand and Nail Treatment (LE 2019) [http://sephora.cz] *
Douglas Deluxe Palette [http://douglas.cz] *
Huda Beauty Mercury Retrograde Palette [http://sephora.cz]
Clarins Everlasting Youth Fluid (108) [http://sephora.cz] *
Urban Decay All Nighter Setting Powder [http://urbandecay.cz]
MILK Blur Stick Multifunkční tyčinka [http://sephora.cz] *
The 1nKey List Niacinamide Serum [http://sephora.cz] *
Sephora Glitter Top Coat Mascara (gold) [http://sephora.cz] *
Youth to the People Kombucha Exfoliační tonikum [http://sephora.cz] *
Youth to the People Superfood Rozjasňující pleťové sérum [http://sephora.cz] *
Kiehl‘s Herbal-Infused Micellar Cleansing Water [http://kiehls.cz] *
Mario Badescu Super Collagen Mask [http://douglas.cz] *
Mario Badescu Drying Lotion [http://douglas.cz] *
Mario Badescu Oil Free Moisturizer [http://douglas.cz] *
Mario Badescu Enzyme Cleansing Gel [http://douglas.cz] *

NA SOBĚ MÁM:
Náramek, prstýnek, náhrdelník: www.antipearle.cz
Rty: MAC Bunny Beams
Oči: UD Glitter Gel (Party Monster, Disco Daydream), Natasha Denona Coral Palette

Video je děláno čistě z mé hlavy, nikdo mi za něj ani mé názory v něm nezaplatil.

Ceny v závorkách jsou pouze řádové a orientační, je tedy možné, že se budou od reality lišit třeba i o několik stovek. Pokud v závorkách cena uvedena není, nepamatuji si ji a nevím ji.

Produkty označené hvězdičkou (*) mi byly nezávazně zaslány buď PR zastoupením značky popřípadě e-shopem. Zda se o produktu zmíním/udělám recenzi, budu používat nebo ne je zcela na mě. To, že mi produkt byl zaslán, nemá na mé používání tohoto produktu jakýkoli vliv. Všechny názory jsou mé vlastní, upřímné a vychází z mých zkušeností během používání. Pokud mě sledujete už dlouho tak víte, že se nebojím říct, že produkt zaslaný mi zdarma stojí za prd, pokud tomu tak opravdu je. Mimo jiné produkty takto označuji celou dobu, co je používám, ne jen v případě recenze, ale i v tutoriálech a atp., abyste měli přehled. Ve zkratce: snažím se stoprocentní transparentnost! 😉

Instagram: @getthelouk

FOŤÁK: Panasonic Lumix GH-5
EDITUJU VE: Final Cut Pro

30 Comments

  1. Prekvapive kiehls vs Havlik, na Havlika nedam dopustit (v Anglii se podobna kvalita tezko da sehnat) a Kiehls mi prijde jako chemicka draha drogerie. Takze pri kazde navsteve ceska nakoupim Havlika do zasoby. Zkusila jsem celou radu od Kiehls a proste se to neda srovnat

  2. Mně takhle nenadchl Clinique Moisture Surge 72 h, je na mě málo hydratační a když nanesu make-up, mám suchý šupinky na pleti 🙈 Naopak nedám už 8 let dopustit na Lancome Hydra Zen Neurocalm, který hydratuje skvěle a krásně pleť zjemní. Hodně lidí mi chválilo pleť, čemuž vděčím tomuto krému 👍

  3. Když jsem začínala s REN tonerem, co obsahuje AHA, tak jsem taky strašně lepila, pálila mě pleť a měla jsem po něm divně oranžovou barvu 🙂 a chtěla jsem jej vrátit.. Ale pak jsem jej zkusila znova a znova.. a teď je to moje stálice. Myslím, že si pleť na AHA musí zvyknout a to může i pár týdnů trvat. První mi ten toner přišel moc silný a používala jsem ho 2x týdně večer z donucení.. a postupně jsem se propracovala až ke každodennímu použití, pleť už nelepí ani nemění odstín a hlavně je to první toner, co opravdu něco dělá. Odstraňuje odumřelé povrchové buňky a glow efekt stojí za to. Ale byla to cesta. 🙂 Možná by si ten YTTP zasloužil taky víc času.

  4. Značka, ktorú má každý rád a ja ju proste nemusím je Pixi by Petra. Skúšala som ich tonikum, peeling and nejaký ten beauty balm, ale nič moc. Peeling je moc drsný a len škrabe. Ten beauty gel je príliš hustý a lepivý. A už vôbec nechápem ten hype okolo toho tonika. Vypoužívam a rada vyhodím 😅Inak tie třpytky sú úžasné 💖

  5. Lou, určitě musíš vyzkoušet krém na ruce a nehty 3v1 od Yves Rocher. To je moje must have a jediná věc bez které nemohu být a kupuji pořád dokola. Myslím že by to pro tebe byla dobrá alternativa k tomu od Clarins, podle toho jak to popisuješ. Ruce mám nádherně vyživené a to trpím i na exem a velmi rychle se vstřebává.

  6. Škoda, že při takovém přívalu kosmetiky vypadá tvoje pleť tak hrozně 🙁 … méně je někdy více a je potřeba něco vědět o skládání rutiny a kombinování jednotlivých produktů, protože takhle spokojená pleť bohužel opravdu nevypadá

  7. Tak micelárky jsou hlavně téměř saponáty. Neměly by se nechávat na obličeji bez opláchnutí vodou, když už je člověk musî používat😉A je jedno jestli je to Kiehl’s nebo Nivea.Navîc vysušují pleť z dlouhodobého hlediska, takže to používat ideálně v SOS případech třeba po pařbě ve 4 ráno, kdy se člověk už vidí v posteli

  8. Já miluju Sephoru a jejich dekorativku. Ale skin care mají bídnou. Masky, micerálka, krém, všechno průměr nebo podprůměr a za vysoké ceny. Radši mám skincare Clinique a Lush. A třeba Kiehls mně míjí, je to drahý a moc mně to neláká.

  9. Lou, děláš něco pro své zdraví? Jedná strana je zkrášlovat se ze vně a druhá řešit své zdraví. Štve mě ta tvoje rýma…ale můj problém. Neslyšela jsem od tebe, že by jsi ho nějak řešila.

  10. Doporučuji ti hodně rasenku od essence ta z te kolekce do "posilovny" (onlouvam se, ale zapomněla jsem nazev). Natočí krásně ty rasy a mam jich hodně.

  11. S mario badescu to mam uplne stejne, zkusila jsem ocni krem a bohuzel me po nem dost palily oci, a to si davam pozor, abych ocni produkty nenanasela az moc blizko k ocim, navic to baleni…, levny plast, velka zklamani.
    Nemate prosim v planu testovat neco od belief? Dekuji , zdravim a samozrejme dekuji za spoustu pro me zajimavych zhodnoceni produktu.

  12. Panebože, ty tvoje grimasy a máchání rukama je nesnesitelný.
    Koukej na sebe při natáčení do zrcadla, vypadáš příšerně.

  13. To serum od inkkey list s niacinamidom je skor na mastnu plet, na pory, kontrolu mazu a niacinamid dokaze pomoct aj s pigmentovymi skvrnami. Aj niacinamide aj trochu lepi. Mam skoro rovnake serum od the ordinary a tiez malicko lepi, ale vysledky ktore po nom vidim su neskutocne. Mozno preto ti nesadlo, ze skor mas suchu/normalnu plet.

  14. Moc Vám to sluší, jen bych možná vybrala jinou rtěnku… děkuji za recenze

  15. Nwm proč ale mě strašně bere UD a nej je jejich nová paletka teď nwm jak se jmenuje ale je nadherna

  16. Vždy keď počujem Luciin hlas mam pocit ze si potrebujem výfukat nos 😁 hrozne huhna, ci sa mi to len zdá?

  17. Super video, mne absolutne miji Khiels a Mario Badescu. Plus privatni znacka Sephora co se tyce skin care.

  18. 4:42 hm, "připlatit", ty všechno dostáváš zadarmo :/🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄😡😡😡😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😡😡😡😡😡🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄

Write A Comment