⚡️MarioLAB ONLINE TEČAJEVI ( COURSES) : 👉 https://educations.mariolab.eu/ ( prijavu na tečaj izvršite na ovome linku⚡️ register for the course at this link !)
=============================
👨‍⚕️ MarioLAB PROGRAMI LIJEČENJA :
☎️ KONTAKTIRAJTE NAS NA TELEFON ( 📳 Viber ili WhatsApp-a ) :
098 9179 200 ILI 031 650 616 ( HRVATSKA )
+385 98 9179 200 or + 385 31 650 616 ( INOZEMSTVO )
📱🖥️WEB STRANICA : http://www.mariolab.eu/
@marioLAB
=============================
✉️Adresa: M.Gupca 37 31500 Valpovo , Croatia
📝🗓️SAVJETOVANJE I DOGOVARANJE TERMINA OD PONEDJELJKA DO PETKA U VREMENU OD : 8-12 i 15-19 SATI ( PO SREDNJE EUROPSKOM VREMENU)
👨⚕️ DOGOVORITE TELEFONSKE KONZULTACIJE I SAVJETOVANJE direktno od Maria ( vlasnika i osnivača MarioLAB CENTAR ZDRAVLJA).
=============================
👍 Povežite se s nama na :
Tik Tok : ➡︎ https://www.tiktok.com/@mariolabhealth?is_from_webapp=1&sender_device=pc
Facebook:https://www.facebook.com/auracentar/
Instagram: https://www.instagram.com/auracentar/
✉️Email: mario.labudovic@mariolab.eu
👨⚕️ Vlasnik : Mario ,bacc.occup. therapy
❤️ Hvala Vam što nas pratite!!! 👉
===========================
🏥O NAMA:
MarioLAB CENTAR ZA ZDRAVLJE I EDUKACIJU
Osnovani smo 2009. godine u Valpovu .2020 godine otvaramo novu zgradu i centar s najmodernijim svjetskim metodama za liječenje i rehabilitaciju naših pacijenata.Specijalizirani smo za liječenje akutnih i kroničnih ,ortopedskih,neuroloških,degenerativnih,reumatoloških bolesti te sportskih ozljeda.Koristimo strogo individualan pristup u radu s našim pacijentima.Nama su naši korisnici uvijek na prvom mjestu.Oni ne dobivaju samo najbolju šansu za liječenje njihovih tegoba nego dobivaju i iskustvo koje ih vraća u bolji i kvalitetniji život,bez tegoba i bolova.Korištenjem koncepta individualnog pristupa u liječenju naš medicinski kadar prilagođava tretmane specifičnim potrebama naših pacijenata. Personalizirana medicina u svom konceptu nudi medicinsku izvrsnost, što nam omogućava ponuditi vam nove oblike liječenja koji predstavljaju budućnost liječenja i rehabilitacije. Bez obzira o kojem se zdravstvenom stanju radi, sigurnost i zadovoljstvo pacijenata glavni su prioriteti u našem centru.U praksi radi visoko specijalizirani kadar s preko 22 godina iskustva rada s pacijentima.Zato s ponosom možemo reći da smo svih godina rada našeg centra imamo privilegiju raditi s pacijentima ne samo iz Hrvatske nego i 70 zemalja svijeta”.
____________________________________________________________________________________________
NAPOMENA!:
„MarioLAB Youtube kanal i njegov vlasnik gosp. Mario Labudović ( viši fizikalni terapeut-smjer radna terapija) stavljaju videozapise samo u opće informativne svrhe.Ne smiju se koristiti za samopostavljanje dijagnoze i nisu zamjena za pregled liječnika,liječenje,dijagnozu i recept ili preporuku.Ne biste smijeli mijenjati svoj zdravstveni režim ili prehranu prije nego se obratite svome izabranom liječniku ili medicinskom stručnjaku te od njih zatražite liječnički pregled,dijagnozu i preporuku.Uvijek potražite savjet liječnika ili drugog zdravstvenog djelatnika ako imate pitanja u vezi sa Vašim zdravstvenim stanjem.“

❤️Hvala na gledanju!
👋Vidimo se u slijedećem videu!
Music: https://www.bensound.com/royalty-free-music

26 Comments

  1. ⚡MarioLAB ONLINE TEČAJEVI ( COURSES) : 👉 https://educations.mariolab.eu/ ( prijavu na tečaj izvršite na ovome linku⚡ register for the course at this link !)
    Bok, ovdje Mario iz MarioLAB-a! Jeste li jedan od mnogih ljudi koji se bore s tjeskobom? Pa, imam sjajne vijesti za vas – postoji prirodni mineral za koji se pokazalo da pomaže u ublažavanju simptoma tjeskobe! A najbolji dio? Pristupačan je i lako dostupan. Ali prije nego otkrijem što je ovaj čudesni mineral, pretplatite se na moj kanal kako biste bili u tijeku sa mojim videozapisima o najboljim prirodnim načinima liječenja.Pritisnite gumb za pretplatu i započnimo naše putovanje prema mirnijem životu zajedno!

  2. Благодарю,Доктор! Именно так я и поступаю:кальций и магний,только дозировки меньше в 2 раза.

  3. Nažalost imam svaki dan bolujem od lupusa sve me živo boli a najgore nervni sistem pijem b kompleks i anti depresive uz moju zerspiju 🙋

  4. Shumë e vleshme kjo temë ju përgëzoj për punën që bëni ju faleminderit shumë

  5. Thanks you Dr osagie7 his is a powerful herbal doctor you really cure arthritis joint pain God bless you for what you are done for me I meet Dr osagie7 on YouTube channel❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  6. Dragi doktore, hvala Vam velika. Odlični ste Vi i Vaše znanje. Ja sam iz ČR-a, ali znam dobro hrvatski. Pa slušam Vas, pošto razumijem sve. Oni koji čitaju subtitules, dolaze do nekih faktičkih grešaka. To na za mene bitan način, mijenja značenje ili su neke riječi čak besmislene. Ne želim dehonestirati one koji prevode. Ali ipak. Samo da znate. Pozdrav iz Brna.

  7. Hvala puno na divnom savetu ja imam problem budim se nocu odkad sam sina izgubila zivim u nekom strahu imam i preskakanje srca pijem za smirenje tablete ali nista bolje sta vi preporucujete dalje da radim hvala unapred 🤗